• 22.5.2024 12.04

Kuhmon Ilmailukerho r.y.

Perustettu 1959

Kuhmon yhdeksäs Fly In 08.07.2017 – ilmoittautuminen ja info avattu

kesä 15, 2017

Kuhmo Fly In -tapahtuma järjestetään yhdeksännen kerran peräkkäin. Kerhon toiminta on virkistynyt paljon ja kentällä asustelee useita koneita. Fly Iniin kutsutaan kaikki Suomen ja Pohjois-Euroopan ilmailijat ja erityisesti Experimental-koneet. Pari vuotta sitten lähes kaikki Suomen RV-koneet olivat paikalla.

Tällä kertaa Malmin lentoasema on suljettuna Fly inin aikaan lauantaina 08.07.2017 joten toivotamme erityisesti Malmin ilmailijat tutustumaan todelliseen korpikenttämeininkiin. Kentällä saa jopa pitää nuotiotulia. Majoitusta järjestyy pehmeästä mäntykankaasta Kuhmon hotelleihin, sillä Kamarimusiikin varauksia ei vielä viikonloppuna ole. Keskustan hotelleissa on tilaa, ja muitakin majoitusjärjestelyitä lattioilla ja ullakoilla on järjestynyt.

Lauantaina, päätapahtumapäivänä, kentällä on kuhinaa. Hyvän puhvetin lisäksi kentällä esitellään lentokoneita ja ilmailijoille on luentoja eri aiheista: elektronisesta sytytyksestä Lycomingissa, tyyppihyväksytyn Diamondin hankinnasta Euroopasta, Ilmailuliiton uutisia ym. Lisää uutisia luvassa.

Pyrimme järjestämään paikalle myös lentolajien esittelyjä ja paikalla on ainakin Blanik-simulaattori, jolla voi testailla vanhan ilmojen Cadillacin tuntuja.

Lentäjä, ilmoittaudu oikean sivupalkin linkistä, että osaamme varata tarpeeksi vettä keittoa varten.

Tilaisuuden lisätiedot ja ohjelma löytyvät tästä esittelystä.