Ultrakevytlentäjän lupakirjakurssi Kuhmossa | Kuhmon Ilmailukerho r.y.
Kuhmon Ilmailukerho r.y. Perustettu 1959

Ultrakevytlentäjän lupakirjakurssi Kuhmossa

31.01.2022 ·

Lentämään!

Kuhmon ilmailukerhossa on nyt mahdollista suorittaa ultrakevytlentäjän lupakirja. Lennonopettajana toimii Risto Korhonen. Koulutukseen käytetään Kuhmon Ilmailukerhon omistamaa Atec Zephyr- ultrakevytlentokonetta. Ultrakevytlupakirjan myöntämisen alaikäraja on 17 vuotta – yläikärajaa ei ole. Koulutuksen voi aloittaa jo 16-vuotiaana. Koneella on nimensäkin mukaisesti painorajoitus, joten lentäjän tulee painaa alle 100 kg.

Kurssin lento-osa suoritetaan kesällä 2022, mutta teorioiden opiskelu kannattaa aloittaa jo talvella. Teoriat suoritetaan verkossa Suomen Urheiluilmailuopiston teoriakurssilla. Kurssin hinta on kokonaisuudessaan (sis. teoriat) noin 5000€ ja se voidaan maksaa osissa kurssin edetessä. Kuhmon ilmailukerhon oma kone on hyvin ja edullisesti käytettävissä kurssin jälkeen, joten oman koneen ostoon ei ole tarvetta.

Jos kiinnostuit kannattaa ottaa yhteyttä Risto Korhoseen: 0400 382106 tai risto_korhonen@yahoo.com. Lisätietoa saat myös muilta johtokunnan jäseniltä. Ilmoittautua voi myös tällä lomakkeella, saatuamme sen otamme yhteyttä sinuun.

Tags: